Obiady abonamentowe

Dodano 31. Styczeń, 2016

Poniedziałek 18.02

Zupa: Kapuśniak

Sztuka mięsa, kasza, zestaw surówek

 .

Wtorek 19.02

Zupa: Jarzynowa

Udko, ziemniaki, zestaw surówek

 .

Środa 20.02

Zupa: Krupnik

Stek z cebulką, ziemniaki, zestaw surówek

 .

Czwartek 21.02

Zupa: Pomidorowa z ryżem

Kotlet „Belweder”, ziemniaki, zestaw surówek

 .

Piątek 22.02

Zupa: Szczawiowa

Eskalop, ziemniaki , zestaw surówek

 .

Sobota 23.02

Zupa: Minestrone

Zraz w sosie, ziemniaki, zestaw surówek

 .

Niedziela 24.02

Zupa: Rosół

Schabowy, ziemniaki, zestaw surówek

 

.

Cena zestawu 14 zł

Karnet (20 obiadów) 240 zł

Opakowanie 1 zł/szt.

do góry strony